Βοσπόρου και Φιλίππου Γωνία, Καλλιθέα Χαλκιδική

e-banner_orizontio90ò728

Εκπαιδευτική πολιτική

Μέθοδοι διδασκαλίας

μαθήματα σε κλειστά τμήματα

Αν αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το φροντιστήριο μας και σε τι διαφέρουμε η απάντηση είναι εύκολη! Μα φυσικά οι άνθρωποι μας. Εδώ οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο δίνουν έμφαση σε κάθε μαθητή ξεχωριστά. Και πως γίνεται αυτό; Μέσα από τα κλειστά τμήματα μας φυσικά! Εδώ θα βρείτε μόνο ολιγομελή τμήματα με στόχο μας το ξεχωριστό μάθημα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή. Οι μαθητές που θα μας επιλέξουν, θα βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία μάθησης! Το μάθημα μας γίνεται διαδραστικό και διασκεδαστικό και οι μαθητές μας συμμετέχουν με χαρά και μαθαίνουν κάνοντας! Κανένας μαθητής δεν μένει αμέτοχος! Ο στόχος μας η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

online-lessons

Στο φροντιστήριο μας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το πιο σύγχρονο και εύκολο τρόπο διδασκαλίας μέσω online lessons!Γιατί να επιλέξει κανείς την εξ αποστάσεως διδασκαλία; Είναι απλό! Γιατί με αυτό το τρόπο μπορεί ο καθένας μέσα από την ευκολία του σπιτιού του να μάθει να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί όποια γλώσσα επιθυμεί! Χωρίς μετακινήσεις, μόνος του ή σε κλειστά τμήματα. Εμείς σας προσφέρουμε την ασφάλεια ενός διαδικτυακού μαθήματος μέσω των πιο σύγχρονων πλατφορμών εκπαίδευσης και με τη σιγουριά καθηγητών με πολυετή εμπειρία στο χώρο! Και αν νομίζετε οτι τα μαθήματα εξ αποστάσεως είναι βαρετά ή απρόσωπα, εμείς είμαστε εδώ για να σας διαψεύσουμε. Οι καθηγητές μας, με όρεξη και πλούσιο διαδικτυακό υλικό είναι εδώ για να σας αποδείξουν πως τα εξ αποστάσεως μαθήματα μπορούν να είναι διαδραστικά και εξ ίσου αποτελεσματικά!Extra bonus: Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη βρίσκεστε! Αν είστε 5 ετών και άνω και επιθυμείτε την απόκτηση πτυχίου σε αγγλικά, ρώσικα, γερμανικά ή ελληνικά αλλά δε σας αρέσουν οι μετακινήσεις σας περιμένουμε με χαρά στα εξ αποστάσεως μαθήματα μας σε κλειστά τμήματα παιδιών ή ενηλίκων!

Συμμετοχή παιδιού σε δράσεις

Το μάθημα μας είναι πολυαισθητηριακό, εντάσσει δηλαδή όλες τις αισθήσεις του παιδιού στη μάθηση. Το μάθημα διεξάγεται στην γλώσσα στόχο. Οι μαθητές μέσω του βιντεοπροβολέα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία στην εκπαίδευση τους, συμμετέχουν σε παρουσιάσεις projects, παρουσιάσεις power points flashcards και εφαρμογών που τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν ένα σταυρόλεξο η τη δικιά τους αντιστοίχιση. Έτσι γίνονται δημιουργικοί και πιστοί στον στόχο τους ! 

Στηριζόμαστε στην επικοινωνία 

Kάθε μάθημα βασίζεται στο επικοινωνιακό μάθημα με  διάλογο με μαθητοκεντρικό χαρακτήρα  έτσι που να μελετάμε το κείμενο προφορικά σε ομάδες αλλά και γραπτά με ανάθεση projects. Η ομαδοσυνεργατική δουλειά ελευθερώνει το μαθητή από το ’’καβούκι’’ του και τον κάνει να τολμά και  ως επέκταση αυτού, να είναι αυτόνομος !

workshops

Στο πρόγραμμα μας είναι ενταγμένα workshops με θέμα όπως  το bullying και το περιβάλλον και ομιλίες από επιστήμονες, συνεργάτες  μας  σχετικά  την ψυχολογία του παιδιού και του εφήβου.

Παρουσιάσεις

Στο πρόγραμμα μας υπάρχουν παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς σε θέματα πρώτων βοηθειών (kids save lives) καθώς και εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα π.χ ενημέρωση του σχολείου μας για την Ρομποτική (κέντρο anima  Κασσανδρεία) όπως επίσης  την συμμετοχή μας σε παιδική  γιόγκα (κέντρο anima Κασσανδρεία).

Παιδικό παραμύθι

Στις δράσεις μας εντάσσεται και το παιδικό παραμύθι μέσω παρουσιάσεων βιβλίων όπως το Τι τρέχει με τον Αγιο Βασίλη της Μαρίνας Γιώτη  απο τις εκδόσεις Διόπτρα).

Σεμινάρια

Το σχολείο μας συμμετέχει σε σεμινάρια για τους μαθητές και τους καθηγητές, με δυναμικό παρόν τόσο μέσω σεμιναρίων στην περιοχή , είτε στη Θεσσαλονίκη αλλά και μέσω  webinars!

Το σχολείο μας διοργανώνει απονομές πτυχίων κάθε Δεκέμβρη και Σεπτέμβρη σε αίθουσα που φροντίζει να κλείσει για το κοινό.

kids save lives
παιδικο παραμυθι