Βοσπόρου και Φιλίππου Γωνία, Καλλιθέα Χαλκιδική

e-banner_orizontio90ò728

News

anglia & language school και η επιτυχία είναι δεδομένη!!! Εσείς ακόμη αναρωτιέστε που θα γράψετε το παιδί σας; Η απάντηση είναι εδώ!
Read more
Last but not least! Η τελευταία συνάντηση σχολής γονέων είναι γεγονός! μαζέψτε τις απορίες σας και σας περιμένουμε σε ένα τελευταίο για φέτος ραντεβού!!
Read more
can/cant't Μετά από αυτό το βίντεο όλα τα μπορείς!
Read more
Δεν έχεις καταλάβει πως σχηματίζεται ο present continuous ή πότε το χρησιμοποιούμε; Δες ξανά και ξανά αυτό το βίντεο και θα μάθεις τα πάντα!
Read more
O Present simple μεσα από απλά παραδείγματα, ωστέ να σας λυθεί κάθε απορία!!
Read more
Για την επιτυχία μια είναι η λύση! Εξάσκηση! Σ αυτό ακριβώς στοχεύει και το φροντιστήριό μας! Γι αυτό το λόγο κάθε παρασκευή πραγματοποιούνται στο χώρο μας τεστ σε πραγματικές συνθήκες εξέτασης. Έτσι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη διαδικασία και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία!
Read more
Αν έχετε παιδιά τότε σίγουρα αυτό σας ενδιαφέρει! Μετά από τις δύο επιτυχημένες συναντήσεις της σχολής γονέων, ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε για τους εφήβους. Πόσο σημαντικό είναι για έναν έφηβο να έχει ελεύθερο χρόνο; Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η παρέα ενος παιδιού σε αυτή την ηλικία; Ελάτε στην παρέα μας να σας λυθεί κάθε απορία σχετικά με τη πιο 
Read more
Όλο το χρήσιμο λεξιλόγιο για να περιγράφεις κάποιον μέσα από οπτικοποιημένο υλικό και φυσικά με τη κατάλληλη επεξήγηση!
Read more